Servicii

Pachete standard

Pachet Full-Planning

CONSULTANȚĂ + PLANIFICARE + COORDONARE în ziua evenimentului

Cuprinde

1. După ce m-ați contactat telefonic sau prin mesaj din secțiunea “Contact” stabilim o primă întâlnire.

2. La întâlnire se discută toate pachetele și serviciile în detaliu, precum și dorințele din partea dvs. După această întâlnire primiți o ofertă personalizată în cel mai scurt timp posibil.

3. După semnarea contractului, stabilim un buget și vă ofer o listă standard a tuturor detaliilor care alcătuiesc un eveniment (care se personalizează conform preferințelor).

4. În funcție de: concept/tematica evenimentului și buget, solicit oferte de la furnizori și ii alegem pe cei potriviți împreună.

5. Mă ocup de toate întâlnirile cu furnizorii pentru a stabili detaliile evenimentului (participarea dvs. este facultativă, excluzând întâlnirile importante, despre care veți fi notificați în prealabil și pentru care se stabilește o dată convenabilă).

6. Înainte de ziua evenimentului întocmim programul propriu-zis și desfășurătorul cu orele la care trebuie să ajungă furnizorii.

7. Coordonare în ziua evenimentului conform desfășurătorului, pentru ca dvs. să vă bucurați de un eveniment fără griji.

Tematică

Complexitate medie (ex. vintage, boem, modern, Hollywood, exotic etc.)

Concept

complexitate ridicată (personalizare 100%), axat pe un element reprezentativ (ex. vin, cafea, o locație, un obiect) care poate fi inserat în cromatică și în alte detalii ale evenimentului. 

Pachet One-Day Planning

COORDONARE în ziua evenimentului

Preiau toate detaliile evenimentului și datele furnizorilor pe care i-ați contractat în prealabil, întocmesc desfășurătorul + programul propriu-zis și în ziua evenimentului, mă ocup ca totul să decurgă conform planului.

Ești plecat din țară și îți dorești ca evenimentul tău să fie planuit și pregătit în România până la revenirea ta? Eu sunt aici să te ajut cu tot ceea ce nu poți face de la distanță. 

 * Pentru persoanele care locuiesc în străinătate, lucrurile se desfășoară în același mod, dar comunicarea se va realiza telefonic și Online.